White1981 Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Witam Przyszedł czas na ulepszanie gazika. Kulki Guarder 0,25 i replika warta 500zł mnie zawiodła. Zasięg skuteczny ok 10/12m, czyli troszkę mało. Nie wiem czy to nie wina kulek, ale każdy pisze coś innego. Dodatkowo chciałbym jej poprawić celność, ale nie wiem za co mam się zabrać. Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Uzyj jakiegoś porządnego gazu i wyreguluj hopup :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 WE to shit, więc to nic dziwnego. Wina kulek to nie jest. Oddaj ją na gwarancję, bo możesz mieć po prostu uszkodzoną gumę hop up. Quote Link to post Share on other sites
White1981 Posted January 24, 2014 Author Report Share Posted January 24, 2014 (edited) A ma ktoś tą replikę i dokupił kaburę z IMI? nie jestem pewien jaką kupić, a nie chciałbym odsyłać kolejny raz Ewentualnie jakościowo podobne do IMI Edited January 24, 2014 by ASG Project Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Mucha, WE to gniot. Za 400zł mogłeś kupić KJW Virteca M9 na GG i CO2. W naszej grupie jest już 6 takich. KJW to standard TM więc o części później łatwo. WE awaryjne i słabe jakościowo. KJW w stocku celne, na 0,30g zasięg mam okolo 30m skutecznego :teeth: Quote Link to post Share on other sites
White1981 Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Skoro WE to shit to czemu to tyle kosztuje? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Sprawdź cenę w HK, potem spójrz na cenę w PL :D Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Tyle kosztuje, bo ktoś w PL udaje, że to markowe repliki. Quote Link to post Share on other sites
seba999 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Zabawne... mam 3 repliki WE i jakos nie narzekam... Chodza jak powinny... Chyba mam duzo szczescia:D Quote Link to post Share on other sites
seba999 Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Miałem tę replikę w wersji dual tone. Działała bez zarzutu (poszła na łamach wsmag-komis). Co do celności to można by się trochę kłócić. Z ok 10m trafiałem w 1l puszkę po farbie niemal raz za razem. Na wieksze odległości nie próbowałem. Ale jako boczniak jest naprawdę dobra. Spora waga i duży kopniak na blow. Więc skuteczna tylko 10m to zdecydowanie mało. Mój glock 17 również mnie nie zawiódł. Strzela już 3 rok i żyje:) Jedynie colt 1911 na samym początku się rozjechał... Coś siadło w zamku i wyrzucał po przeładowaniu cały gaz... Ale jak wrócił z naprawy to chodzi również do tej pory... Wiem, że to loteria i nie wszystkie WE będą działały idealnie chociaż w większości. WE są awaryjne to fakt. Ale nie przesadzajmy:) Statystycznie się częściej psuja niż innych firm. Tylko przeważnie psuja się w nich pierdoły do wymiany za parę pln. Zadko kiedy trafia się poważniejsza awaria. Nawet markowe repliki sie sypia bo to normalna rzecz. WE eliminuje swoje niedociągnięcia wbrew pozorom. TA beretta jest naprawdę solidnie wykonana. Podejrzewam ze jak naprawisz ja (bo z pewnością coś jest nie tak) posłuży Ci trochę zanim skończy żywot;) Akurat trafiłem na dobre egzemplarze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts