feder91 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Witam! Nabyłem niedawno KP07 od KJW (COLT meu). Do maga wchodzą bodaj 24 kulki, ładując greengazem maga na full, nie wystarcza mi to na wystrzelenie całego magazynka. To tak ma być czy to jakaś wada fabryczna? Skoro producent daje pojemność XX kulek, to chyba pełne nabicie nowiutką butlą GG powinno wystarczyć na wystrzelenie wszystkich kulek a nie około 15 z 24 załadowanych... Nie wiem, wysłać to na gwarancje czy co sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 To jest replika co2 ready? Quote Link to post Share on other sites
Halama Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Witam! Nabyłem niedawno KP07 od KJW (COLT meu). Do maga wchodzą bodaj 24 kulki, ładując greengazem maga na full, nie wystarcza mi to na wystrzelenie całego magazynka. To tak ma być czy to jakaś wada fabryczna? Skoro producent daje pojemność XX kulek, to chyba pełne nabicie nowiutką butlą GG powinno wystarczyć na wystrzelenie wszystkich kulek a nie około 15 z 24 załadowanych... Nie wiem, wysłać to na gwarancje czy co sądzicie? Dziś przerabiałem to samo, też nie mogłem wystrzelić całego maga, na GG. Zbiornik w tym magazynku jest mały, w porównaniu z innymi modelami. Spróbuj ładować gaz z przerwami nieco dłużej niż te 4 sekundy. U mnie podziałało. Tak na marginesie na CO2 zajebiście kopie. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Witam! Nabyłem niedawno KP07 od KJW (COLT meu). Do maga wchodzą bodaj 24 kulki, ładując greengazem maga na full, nie wystarcza mi to na wystrzelenie całego magazynka. To tak ma być czy to jakaś wada fabryczna? Skoro producent daje pojemność XX kulek, to chyba pełne nabicie nowiutką butlą GG powinno wystarczyć na wystrzelenie wszystkich kulek a nie około 15 z 24 załadowanych... Nie wiem, wysłać to na gwarancje czy co sądzicie? Temat maglowany kilkukrotnie. I to od dawna. Sam wczoraj pisałem w swoim temacie o tym problemie. Poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted October 10, 2013 Author Report Share Posted October 10, 2013 Szukałem, nie znalazłem. - Mam wersję na Green Gas "to chyba pełne nabicie nowiutką butlą GG". Spróbuję rano co by teraz nie pobudzić wszystkich dookoła ;P - Dzięki wielkie @Separator Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 od Siebie dodam że mam podobnie z moim P226 wniosek jest taki jak wyżej. liczę do 3 przerwa do 3 przerwa do 3 przerwa i tak 12 sekund albo aż przestanie syczeć ;) zazwyczaj wtedy starcza mi na około 1.5 do 2.5 maga ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts