AREK99999 Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Wtam. Na forum jestem nowy i wlaściwie w rogrywkach nie jestem jeszcze tak doświadczony jak wy i dlatego pytam się was czy pomysł ze snajperem i opserwatorem jest dobry :icon_question: .Snajper będzie miał pól pełne ghillie a opserwator tak zwane "szybkie ghillie",snajper za podstawową replike będzie miał no oczywiście snajpe a opserwator dobrego AEG'a.Zadaniem tego teamu będzie jak w na realnym polu walki opserwacja i ewentułalnie skryta likwidacja wrogich jednostek :icon_biggrin: .Bardzo proszę o radę!! Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Opserwator? Link to post Share on other sites
AREK99999 Posted October 13, 2013 Author Report Share Posted October 13, 2013 Wiem,wiem ze powinno byc oBserwtor ale pisałem w pośpiechu i zorientowałem sie dopiero po wrzuceniu posta na strone . Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Marek, tylko opserwatora wyczaiłeś? Link to post Share on other sites
zuczek Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Wtam. Na forum jestem nowy i wlaściwie w rogrywkach nie jestem jeszcze tak doświadczony jak wy i dlatego pytam się was czy pomysł ze snajperem i opserwatorem jest dobry :icon_question: .Snajper będzie miał pól pełne ghillie a opserwator tak zwane "szybkie ghillie",snajper za podstawową replike będzie miał no oczywiście snajpe a opserwator dobrego AEG'a.Zadaniem tego teamu będzie jak w na realnym polu walki opserwacja i ewentułalnie skryta likwidacja wrogich jednostek :icon_biggrin: .Bardzo proszę o radę!! Nie wypali, o ile nie masz doświadczenia w grach. Zostań lepiej szturmanem. Link to post Share on other sites
Endranii Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Jeśli skradasz się tak samo szybko jak piszesz to sobie odpuść. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Marek, tylko opserwatora wyczaiłeś? Po przeczytaniu nazwy tematu nie miałem ochoty czytać treści posta. Link to post Share on other sites
AREK99999 Posted October 13, 2013 Author Report Share Posted October 13, 2013 Dzięki zuczek jeden porządny! Ale chce poznac opinie jeszcze kilu osób =) Aktulalnie pisze na komie i stad to tempo Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Niektórzy potrafią pisać na różnych urządzeniach szybko i bez rażących błędów. Co do pomysłu: jak nie siedzisz w tym trochę czasu to nie wypali. Sam kiedyś tak chciałem, ale nie tędy droga. Zostań szturmanem. Link to post Share on other sites
AREK99999 Posted October 13, 2013 Author Report Share Posted October 13, 2013 Zdaje sobie sprawe że popelnilem sporo błędów pisząc tego posta ale przestancie je juz wytykac i piszcie co o tym sądzicie.Dzieki za otrzymane juz odpowiedzi z pewnoscią wezmę je pod uwage! Link to post Share on other sites
Endranii Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) To może jeszcze takie pytanie tobie zadamy , gdzie chcesz w ten sposób grać? Na Milsim-ach , Larp-ach czy może na niedzielnych "jebankach"?? Jeśli na "jebankach" to odpuśc sobie taką zabawę i lepiej zaopatrz się w porządnego AEG-a. Edited October 13, 2013 by Endranii Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 (edited) Grając w ten sposób na początku zabawy na 90% zrazisz się do airsoftu. Raz, że przegapisz większość akcji bo będziesz tylko siedział/skradał się. Dwa, że pewnie Twojego obserwatora (zakładam, że też zaczyna zabawę) będzie swędział paluch na spuście i szybko zechce uczestniczyć w akcjach. Szczególnie gdy on - koleś z AEGiem, "szturmówką" - nasłucha się jak inni AEGowcy będą opowiadać o tym jak się nastrzelali i nabiegali gdy on czekał w krzakach. On zaś jedyne co będzie mógł powiedzieć to "ładnego motylka widziałem" bo dużo sobie nie postrzela. Pewnie więc szybko stracisz kolegę i zostaniesz samotnym strzelcem. Trzy, że na małych strzelankach (małych czyli tak do w sumie około 10-15 osób) nie widzę zbytnio sensu ze względu na małą liczbę osób. Nie wspominam już o kwestiach finansowych. Edited October 13, 2013 by MarekMac Link to post Share on other sites
Recommended Posts