BlackHaze Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 (edited) Tak jak w temacie, poszukuje butów zimowych do miasta, może mi ktoś coś doradzić ? Edited October 14, 2013 by BlackHaze Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Limit ceny? Ja używam Commando od Protektora i bardzo mi odpowiadają. Ciekawa może być nowa wersja Gromów z membraną - używał ktoś, tak przy okazji zapytam? Wersja bez membrany przy solidnych mrozach nie bardzo daje radę no i w głębokim śniegu grozi przemoczenie górnej części buta. Quote Link to post Share on other sites
alleStandard_pl Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Przede wszystkim podaj budżet jaki posiadasz na ten cel i dopiero wtedy bedziemy mogli doradzić coś najbardziej sensownego. Inaczej będa to strzały na oślep,więc wstrzymajmy się dopoóki nie uzupełnisz szczegółów. Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 A gdybym chciał wydać na zimowe buty na miasto tak ze 300zł (w porywach do 500)? Sam tak trochę szukam butów na zimę na miasto które jednak cieplejsze będą niż Protektor Grom a przy okazji nie będą wyglądać jak gumowce/gumofilce. But też ma się na mieście prezentować ;) Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Hmm, ja bym się zainteresował butami od Salomona model snowtrip, mam jedną parę i są ciepłe, wygodne i nawet fajnie wyglądają. http://www.salomon.com/pl/product/snowtrip-ts-wp.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts