jacek_gda Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Czy robił ktoś z Was ostatnio zakupy w WGC ? Ponad tydzień temu złożyłem zamówienie i do dzisiaj czekam na potwierdzenie umożliwiające zapłatę za towar. Wysłałem już z 6 maili z pytaniem o co chodzi i zero odpowiedzi? Przy poprzednich zamówieniach transakcja przebiegała szybko i sprawnie a teraz zonk i nie wiem o co chodzi :-( Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 W chinatown mają jakieś święta, ja czekałem też dłużej niż zwykle. jeżeli do końca tygodnia nie dadzą maila, to złóż ponownie. Quote Link to post Share on other sites
goroth84 Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) Chyba dobry temat. Nie kupowałem tam z pół roku. Dziś próbuje zamówić magi i nie wiem jak uiścić płatność. Kiedyś z automatu klikało się w "Pay Now" i przekierowywało na PayPal. Teraz po prostu składa się zamówienie i dostaje 2 maile. W drugim pisze, żeby wykonać po kolei wszystkie kroki zamawiania i na końcu dać "Pay Now" ale jak wspomniałem tego nie ma :-(. Napisałem do Nich, ale może tutaj też ktoś cuś poradzi? Edited March 28, 2014 by goroth84 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Teraz trzeba czekać 1-2 dni, aż sami wyślą dane do ręcznej płatności PP. ja tak miałem. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 to chyba dobry temat żeby się podczepić. Chciałbym zrobić zamówienie z WGCa, na MEU Marui konkretnie. I teraz tak: biorę airmaila small parcel, bo to poniżej 2kg jaki typ invoice'a mam wpisać? Tzn o ile wiem cło omijają paczki o wartości do 100usd, ale w tym transport, tak? Czyli zaznaczamy że wartość całkowita razem z przesyłką i powiedzmy 50% tak żeby było poniżej 100 baksów? I teraz płatność: gdzie jest ukryta opcja płatności PayPal? widzę tylko bank wire albo Western Union. Tak, to moje pierwsze zamówienie stamtąd, proszę o wyrozumiałość :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 cła przy klamce nie ominiesz, choćbyś wpisał, że wewnątrz cukierek za 2 USD. ;) PayPal musi być do wyboru, zawsze jest. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Nie mam. Mam tylko te 2 opcje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts