beretTa Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Witam. Czy ktoś jest posiadaczem tej oto klamki? http://gunfire.pl/product-pol-1152193736-Replika-pistoletu-GGB0343TM.html Wady, zalety i duuużo informacji by mi się przydało :) wielkie dzięki za info :) Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Klamki WE nie są zbyt polecane ze względu na to, że może i posłużą rok, półtora... ale potem zacznie się taka beretta sypać i nie będzie wiadomo co z nią jest. Dexter chyba kiedyś na forum pisał jak dostawał do serwisu właśnie beretki WE, które miały problem bodajże ze ześlizgującym się z zaworu zbijakiem. Colty WE są natomiast znane na youtube z tego, że potrafią strzelać kawałkami zamka :F. Ogólnie - jak chcesz berettę to lepiej rozejrzyj się za KJW lub HFC ;). Quote Link to post Share on other sites
beretTa Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 znowu słyszałem, że w KJW hopy są tak źle zrobione, że niektórych nie da się w ogóle ustawić... Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Mogę jakiś link do tego colta strzelającego kawałkami zamka? Jak na razie jedyny mój problem z 191 WE to czasami źle działający rygiel lufy, a nowiutk1 nie jest. Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Colta nie widziałem, widziałem eksplodującą berettę. http://www.youtube.com/watch?v=hAgtFCVkg5E Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Film który dokładnie zobrazował dlaczego beretty strzelające seriami powinny mieć bezpiecznik na szkielecie (93R)... Wiele złego mówi się o WE, i często jest to racja. Mają beznadziejną kontrolę jakości. Mi akurat mógł się trafić nie najgorszy egzemplarz. W każdym razie chyba lepiej mieć hopa trudnego w ustawieniu, niż oberwać zamkiem w twarz. Wszystkie klamki KJW oprócz USP45 i ich łamiącego się spustu z którymi się spotkałem wytrzymały dłużej niż WE które znam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts