paaweel Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Witam, Posiadam replikę L85A2afv firmy ARES. Mam pytanie dotyczące części tuningowych do danej repliki. Głównie chodzi mi o tłok wraz z głowicą, silnik do springa 140, oraz inne części polepszające osiągi eLki . Dodam też,że chcę aby części byly PORZĄDNE. Jest to moja pierwsza repika z tej serii, więc chcę wysłuchać opinii doświadczonych użytkowników, aby zaoszczędzić zbędnych kłopotów. Bardzo proszę o linki ze sklepów pozdrawiam Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Plastikowy GB = lepiej nie pchać m140. Link to post Share on other sites
paaweel Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 Gearbox jest takowy http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=6155&name=ARES_-_Gearbox_Metalowy_-_L85 Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 To nie jest dział tuningowy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts