Taktyczny Tricerxd Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Witam. Dzięki pomocy ludzi z forum wybrałem replikę P90 od KA. Dowiedziałem się że warto zmienić kable na modelarskie, zamontować MOSFET i wymienić głowice tłoka. Ponieważ chcę nie utracić gwarancji będę musiał wszystkie prace zlecać Zbrojowni. Co warto jeszcze wymienić. Planuję zakupić kolimator eotech 552 od proarms. Czy montaż koli też muszę zrobić w zbrojowni czy sam mogę zamontować. Proszę o opinie. Wypytuje się na przyszłość bo repliki jeszcze nie mam. Kupię w lipcu, bo latem jest więcej imprez oraz obozy asg. Ostatnie pytanie. Czy warto pomalować replikę jakąś farbą. Bo wydaje mi się że gosciu we flecku z czarną repliką będzie rzucał się w oczy. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 nie kupuj pro armsa, to taki sam chinol jak wszystko inne. kup najtańszego eotecha z gunfire - zapewniam, że niczym nie różni się od każdego eotecha z przedziału cenowego 130-300 zł. zamontować możesz sam, jedynie gb Ci nie wolno otwierać, choc ja bym olał gwarancje i dał kable i mosfet do zrobienia jednemu z forumowych serwisantów, którzy zrobią to MINIMUM na tym samym poziomie, a może i lepiej, a za to za 1/4 ceny. Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 (edited) Moje P90 od KA nie ma plomby na GB, więc takie moje pytanie, jak się dowiedzą, że było coś grzebane? Wg. mnie montowanie Eotecha czy czegoś co wygląda podobnie, to oszpecenie tej pięknej repliki. Edited October 28, 2013 by relativy Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 nie dowiedzą. czasem rzeczywiście sklepy nie naklejaja plomb, ale jest to dosyć rzadkie. co do 'szpecenia' - na szczęście nikt z nas nie prowadzi modowego bloga o dodatkach do replik i każdy montuje, co mu się podoba. dla mnie z kolei P90 jest szpetne, ale nie sugeruję mu zmiany repliki na inną. Quote Link to post Share on other sites
Taktyczny Tricerxd Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 Lesio a ty jaką replikę posiadasz jeśli mogę wiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Kliknij w jego profil i się przekonasz. Jeżeli potrzebujesz więcej informacji to zadaj mu pytanie przez PW. To jest forum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts