Zuoty_Mjut Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Witam, mam dość dziwne pytanie. Wpadłem na (bynajmniej wg mnie) cholernie wariacki pomysł. Otóż posiadam replikę wpisaną w temacie M9 od KJW na CO2. Pomysł dotyczy rodzaju ognia w replice, a mianowicie czy jest możliwość dodania do repliki automatycznego trybu ognia? Fajnie by było mieć coś takiego, do tego jeszcze froncik na szynę dolną i byłoby git. Więc da radę dodać automat do tej repliki? PS.: To jest powalony pomysł więc jestem gotowy na hejcik :P Quote
MacKraw Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 (edited) Było już tylko że w drugą stronę (naprawiane) za autofire odpowiada dźwignia idąca bezpośrednio od spustu, po odkręceniu okładziny chwytu z prawej, powinna iść równolegle do lufy nad palcem wskazującym, na jej końcu powinna być wypustka, jeśli jest wytarta ok 1-2mm z góry to znaczy, że musisz takową dźwignie kupić bo tak się beretty w systemie marui/kjw/we/hfc przerabia na autofire, btw odnośnie tej częśc robi je guarder http://www.specshop....u_do_M9i to2/M9 Czyli Ty, chcąc mieć autofire musisz spiłować tę część. Jakkolwiek nie jest no najlepszy pomysł bo replika zużyje Ci się o wiele szybciej to jest to możliwe :icon_smile: P.S. Sposób sjzmisika :) Edited November 2, 2013 by MacKraw Quote
-Otto- Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Plus żeby replika dobrze działała na auto, to musi mieć "opóźniacz" kurka, który będzie pozwalał na oddanie strzału dopiero w momencie zamknięcia się zamka. Quote
Zuoty_Mjut Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 Właśnie coś takiego znalazłem: <---- O to chodzi?? Jeśli tak to jeszcze skąd mogę wytrzasnąć ten "opóźniacz" do kórka? Quote
MacKraw Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 sprawdź najpierw bez opóźniacza, u mnie działało :) Quote
Recommended Posts