czlowiek56 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Witam, zacznę od tego że wiem że nie jesto to jakaś super replika, ale jak mam to chciałbym naprawić. Otóż rozkręciłem ją i skręciłem ale jak naciągam to sprężyna niby łapie ale jak chcę cofnąć zamek to od razu mi ją odbija i jej nie blokuje. Czy ktś wie co może być tego przyczyną? Miał ktoś może taki problem? Z góry dzięki i pozdrawiam :D Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Jesteś pewien, że nic nie masz połamanego? :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
czlowiek56 Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 Raczej tak, sprwdzałem i wszystko jest całe, czy przyczyną może być poszerzenie średnicy tłoka( w środku)? :P Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) Em, ostatnio trafił do mnie źle poskładany warrior z podobnym problemem. Wystarczyło rozłożyć na części pierwsze i złożyć. Sprawdź czy na 100% wszystko dobrze złożyłeś. A co do powyższego, jeśli poszerzyłeś to faktycznie może takie coś wystąpić.... po co to robiłeś? Edited November 14, 2013 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
czlowiek56 Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 (edited) Rozłożyłem i przyczyną jest jednak pęknięty tłok, a poszerzałem po to żeby zmieściła się szersza srężyna, można gdzieś dostać tłok do takiego mdelu? Edited November 14, 2013 by czlowiek56 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) Jeśli to dziwadło AGM to z tego co pamiętam pasuje tam tłok z bar-a.. Najtaniej to używkę albo zestaw pseudo tuningowy za ok. 100zł. Edited November 14, 2013 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Ani "zestaw tuningowy", ani tlok od bara-10 nie będą pasować. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) Faktyko właśnie patrzę na ten wynalazek. http://www.airsoftre...p?topic=85084.0 Takie zestawy podejdą.. Edited November 14, 2013 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Nie no nie piszcie, że da się go tuningować jak bary... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts