Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem z cm 032 (m14 wood style)

Recommended Posts

Witam!

Mam taki problem a mianowicie, gdy podłączam baterię do repliki i wciskam spust słychać tylko "kliknięcie" i po chwili kable wraz z baterią zaczynają się strasznie grzać. Jakieś pomysły?

I drugie pytanie jaki dwójnóg by do tego pasował i jaka bateria?

Prosze o odpowiedz z góry pozdrawiam.

Witam!

Mam taki problem a mianowicie, gdy podłączam baterię do repliki i wciskam spust słychać tylko "kliknięcie" i po chwili kable wraz z baterią zaczynają się strasznie grzać. Jakieś pomysły?

I drugie pytanie jaki dwójnóg by do tego pasował i jaka bateria?

Prosze o odpowiedz z góry pozdrawiam.

Mam pomysł:

1. Weź gumkę recepturkę i zaczep o spust tak aby był w tylnej pozycji.

2. Podłącz baterię

3. zostaw na 5 minut pracujące

Po operacji nic już nie będzie się nagrzewać.

LastSniper - dobry kawał, albo inaczej "jak rozwalić elektronikę vol.1."

tymekgluchpl - wszystko jest na forum, nawet możesz poczytać o takich samych sytuacjach w innych replikach bo to najczęściej jest podobny problem. Jeśli replikę kupowałeś nową i jest na gwarancji to napisz/pójdź do sklepu tam ci powinni pomóc.

LastSniper - dobry kawał, albo inaczej "jak rozwalić elektronikę vol.1."

tymekgluchpl - wszystko jest na forum, nawet możesz poczytać o takich samych sytuacjach w innych replikach bo to najczęściej jest podobny problem. Jeśli replikę kupowałeś nową i jest na gwarancji to napisz/pójdź do sklepu tam ci powinni pomóc.

:icon_mrgreen:

Rozwiązuje za to sprawę grzania się kabli :hahaha:

Spoko problem naprawiłem (okazało się że silnik nie dokręcony) ale znowu jest problem z "tykaniem" :icon_confused: :icon_cry: Nie wiem co mam już robić, silnik wyregulowany wszystko wygląda na działające, może GB otworzyć?

Kup sobie porządną baterie do tej repliki kuźwa..... Żadnych wniosków nie wyciągasz i nie myślisz logicznie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...