Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ty patrzysz na to od strony gracza ASG - ja od strony przyszłego rekonstruktora. Nie biorę UMG od G&G (full plastik "jak oryginał"), a niestety do SRC ciężko o teleskopową kolbę, nie wiem jak z szyną RIS na korpus i czy da się wymienić hop-up'a. Niestety Umarex wysoko się ceni ze względu na markę i licencję. Dlatego nie wiem, czy nie odpuścić sobie na razie MP5 i czyhać na HK416 od VFC albo WE.

Jeżeli planujesz reko, to kup gbb. Widziałem bodajże umarexa w gf, a tam możesz żonglować ostrymi częściami do woli, łącznie z triggerboxem, kolbami itd. Niestety nawet z perspektywy reko wymieniona przez ciebie replika to crap.

Co do reszty twoich wątpliwości.

Zarówno szyny da się zakładać, jak i hopka również wymienisz.

Kolby teleskopowe idzie dostać za granicą, może nawet jak z czechami zagadasz, to ci podmienią w replice.

Edited by Nitro

O to miło :icon_smile: GBB nie biorę na razie - w Tatrach to jednak zima mroźna :icon_razz: Co do szyn to miałem tylko wątpliwości do wymiarów korpusu, żę trzeba tylko od SRC itp. Na dniach spytam się Bohemii czy dałoby radę z tą kolbą. Może jutro coś zmontuje na GF mówiąc już o tuningu, to wrzucę tu dla poglądu, czy coś zmienić itp.

//EDIT

Znalazłem taki twór wiszący na komisie:

http://wmasg.pl/pl/consignment/show/740254

Opis obrzydza mnie :P Jutro dzwonię po szczegóły - jaki maksymalny przebieg powinna mieć używana replika, żeby nie dać zrobić się w przysłowiowe "bambuko"? Chodzi mi raczej kulki/rok, bo raczej nie uwierzę w 1000 kulek przez 2 lata patrząc na stan wizualny.

Edited by Kryngerus

Odpuść. Zajechana replika za wygórowane pieniądze. Kup nówkę w podstawowej wersji, i poszukaj kolby za granicą, lub weź alternatywną typu kolba ump,pdw itd. Z tego co widziałem to jednostki też z takimi biegają.

Od siebie polecę ostrą kolbę stałą. Jakość H&K, a w dodatku masa miejsca na lipola.

Edited by Nitro