Kaczan Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Siemanko. Poszukuje opini o tym sklepie tj. www.srut.pl Dane: Firma "GART" Sławomir Zaurski 95-020 Justynów ul. Północna 14 email: handel@srut.pl godziny pracy: Pn-Pt: 7:00-15:00 tel. 888-444-600 Dużo na temat tego sklepu w internecie nie ma. Pytam się o wasze opnie bo chciałbym tam zamówić lunetę do eLki, która jest o 40zł tańsza niż w pewnym sklepie asg. Zamawiał ktoś coś tam? Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Tak, ja tam robię często zakupy śrutu. Dorzuca mi często gratisy (różne rodzaje śrutu do wypróbowania, całe paczki tarcz i podobne) więc nie narzekam. Szybko wysyła, dobrze zapakowane i jak na razie bez większej wpadki, raz tylko zdarzyło się, że pomylił paczkę śrutu i zamiast 4,5mm wysłał mi 5,5mm ale już się o wymianę nie upominałem, tylko sprzedałem go kuzynkowi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts