bacenty Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Cześć, jestem tu nowym użyszkodnikiem, wobec tego (po wielu wyszukiwaniach) postanowiłem zapytać: Czy istnieje w ogóle replika automatyczno-samopowtarzalnej strzelby SAIGA-12? Jeżeli tak, to jaka firma ją produkuje? Pozdrówki Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Nie istnieje 'sensowna'. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Poproś MG Schutze. Zrobi Ci jedną :). Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 A moja się spaliła. Została z niej tylko plama aluminium w garażu u Chaveza. chlip Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 MgSchutze - człowiek, który z drewna i bułki wystruga młotkiem metalowy czołg z napędem atomowym na którego potrzeby pozbawi się własnego atomu. Też kiedyś szukałem jak jeszcze byłem zielony, ale nic ciekawego nie ma. A nawet gdyby było, to doszedłem do wniosku, że na pewno by mi się nie podobało. Quote Link to post Share on other sites
bacenty Posted November 30, 2013 Author Report Share Posted November 30, 2013 Nie istnieje 'sensowna'. W porządku, nie istnieje sensowna... A jakiś namiar na nonsensowną? Jako greenhorn chciałbym zobaczyć chociaż taką i podjąć własną/błędną* decyzję. *-niepotrzebne skreślić Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Same customy, zlecone do wykonania rzemieślnikom. Quote Link to post Share on other sites
bacenty Posted December 1, 2013 Author Report Share Posted December 1, 2013 Same customy, zlecone do wykonania rzemieślnikom. THX Axel Quote Link to post Share on other sites
Volve55 Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Kiedyś na redwolfie była replika AEG stylizowana na saigę,szczerze mówiąc to było ak z innym frontem ,nawet magi te same. Na obecna chwilę mam rozwaloną replikę m1100 i jestem w fazie mierzenia i dopasowywania,ale może będę próbował przerobić ja na zasilanie z magazynka pudełkowego.Jeśli by się dało to mozliwe będzie wykonanie pierwszej saigi na shellsy.Niestety nie mam teraz czasu i przeróbka na zasilanie z maga wymaga sporych zmian oraz musze się zastanowić czy nie lepiej będzie wskrzesić m1100. Jednak perspektywa krótiej saigi zasilanej z węża na co2 i z długich magów kusi:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts