piro25 Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 witam wszystkich pare lat temu byłem wielkim fanem asg w polsce kiedy to raczkowało ale nistety praca i wyjazdy za granie mi to uniemozliwiały kontynuowac byłem szczesliwym posiadaczem repliki elektrycznej niestety wszystko poszło tak do przodu ze niewiem od czego zaczac i gdzie szukac jakis fajnych miejscówek do walki oraz dobrych ekip swojego czasu jezdzilem z kuzynem w czestochowie do ciegielni moze ktos ma jakis pomysl od czego zaczac zeby sie dobrze wyposazyc i dobrze postrzelac ps jezdzilem równierz w czestochowie na prywatny poligon do asg pewnego sklepu ale zapomnialem nazwe Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Jaki masz budżet? Na resztę pytań odpowiedzi znajdziesz na lokalnych forach. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Stosuj kropki i przecinki, zwróć uwagę na błędy ortograficzne które popełniasz. Jeżeli Twój nastepny post będzie wyglądał w ten sposób będę zmuszony go usunąć. Przeczytaj poradnik z tego działu, powinien rozjaśnić sytuację: http://forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-dla-poczatkujacych/ Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 wszystko poszło tak do przodu ze niewiem od czego zaczac i gdzie szukac jakis fajnych miejscówek do walki oraz dobrych ekip Sklepy ze sprzętem do ASG bez problemu znajdziesz na forum/stronie i w wyszukiwarce. Od miejscówek jest podforum regionalne, w przypadku ekip dochodzi jeszcze zakładka "Społeczność". Jest pełno tematów z prośbami o pomoc w wyborze repliki. Zapoznaj się z nimi i z poradnikami podpiętymi w tym dziale. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts