Pesus the Hunter Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Che, jak extra dopłacisz to może zrobią Tobie to w firearmsie lub w machingunie, choc głowy nie daje, że ktoś by się tego podjął... :wink: Quote Link to post Share on other sites
che Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 nie wiem, ale w fireams usneli [bo zamowilem magi i jak ich nie bylo tak nie ma... zreszta i tak musze zmniejszysc ich liczbe wiec i tak dobrze] a w tej sprawie napisalem do machinegun , jak to jest w razie czego z tuningiem mocy itp i w jakiej cenie ok. 2000zł bez montażu i akkujest to cały zestaw gearboxa (łacznie ze szkieletem) daje ok. 420fps co to znaczy akku ? pozatym.. to jakos zniecheca.. no ludzie... dac 5000 za sam karabin plus bateria i magi... za taką cene, nie opłaca się bawić w MP40 :| Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Akku = akumulator vel bateria. Złe podejście... Tak w ogóle to prawie żadne hobby się nie opłaca. :wink: Chyba, że staje się sposobem zarobkowania, ale czy wtedy to jest jeszcze hobby... Jeśli ktoś koniecznie musi mieć MP40 to wyda i takie pieniądze. Jeśli ktoś koniecznie musi mieć Minimi to wyda 3 tys. zł. Większość zadowoli się replikami do 1,5 tys. zł. Takie życie. Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Trza brac na własna rękę Z Hong Kongu - wyjdzie jakieś 2500-3000 ale jescze trzeba to zmontować. Za 7000 mozna mieć MG-42 ale juz moc nie ta. Quote Link to post Share on other sites
che Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 coś czuje ze daruje sobie oryginalnosc i kupie cos normalnego :D zreszta nie jestem profesionalista i obce mi majsterkowanie w mechanizmach. Chodzi ze w porownaniu sie nie oplaca, ale masz racje... jak ktos jest napalony na mp40 [jaki ja bylem :D] to jest w stanie wydac tyle kasy :| dodano :wink: : a jak posiada sie suchego MP40 [stock'owy] to da sie nim walczyc? czy sie od razu rozpada i dupa ? chodzi mi o to czy zeby z niego korzystac trzeba go przetuningować ? Quote Link to post Share on other sites
Don John Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Tak tylko dorzucę, iż w ostatnim czasie sypnęła się kolejna sztuka MP40. aż boje się zapytać... miałeś na myśli 'sprzedała' czy 'padła' [umarła] ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts