klawisz96 Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Witam Mam nadzieje, ze trafiłem do dobrego działo (jesli nie to prosze o przeniesienie.) Potrzebuje pomocy w wycenie repliki. Wpadł w moje posiadanie sprężynowy karabin l96 z luneta, jednak nie mam pojęcia jakiej firmy (well wykluczam, gdyż nie ma na nim żadnych oznakowań). Wszystko co wiem na temat tej repliki, to to, ze była odkupiona w stanie używanym i po kupnie ani razu nie brała udziału w grach. Jej tłok był wymieniany, ponoć na lepszy. Komora hop-up jest uszkodzona, przez co to urozmaicenie nie działa, oraz brakuje 2 śrubek. Poza tym rysy zewnętrzne widoczne na zdjęciach. https://imageshack.com/a/aJpb/1 Z gory dzieki! Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 wołaj stówke i daj stargowac do 75zł. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Zrób zdjęcia lepszej jakości, bo nic na nich nie widać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts