Micro Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Witam. Jestem posiadaczem kompletu spodni + bluzy + boonie hat produkcji Invader Gear, krój Specter II. Nie wiem jakim cudem, ale podczas zakupu przypominało mi to AOR2. Dzisiaj tak mnie natchnęło żeby sobie to porównać. Okazało się, że to wcale nie jest podobne do AOR2. I tutaj moje pytanie: co to w ogóle za kamuflaż? Czy ten "SOCOM" to AOR2? Google podpowiedziało mi, że to jest jakieś AOR SOCOM. Link podglądowy do spodni: http://www.gunzone.at/armyzone/p/en/Specter-II-Pants-Socom-Invader-Gear-M/5955/98/ Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Zdjęcia są słabo oświetlone, ale na 99% to jedna z chińskich wariacji kolorystycznych orbitująca przy AOR2. Innymi słowy, to nie jest oryginalny materiał w AOR2, a jedynie mniej lub bardziej udolna próba skopiowania tego wzoru i jego kolorów. Quote Link to post Share on other sites
Micro Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 Na jednej z Włoskich stron spotkałem się z określeniem "mix Marpata z AOR2". Co do działania samego kamuflażu nie mam w ogóle zastrzeżeń. Kamufluje świetnie w moich terenach, czyli zielone lasy z odrobiną brązowego. Kolory nie świecą, a same wykończenie jest bardzo dobre, żadna niteczka nie odstaje. Krój to kwestia indywidualna, ale widać, że i to zostało przemyślane. Może po za ogromną ilością kieszonek, bo wątpię, żeby komukolwiek było ich aż tyle potrzebnych :D Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 To nie jest AOR2- jakaś wariacja na temat AOR2, Marpata i Vegetato. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 wg mnie po prostu bardzo badziewna wersja AORa2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts