monkr Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Witam! Zamówiłem na taiwanie 23 grudnia i 27 pisze ze jest w trakcie realizacji a 28 wysłali mi kartę gwarancyjna w pdf i paragon. Jest możliwe, że to dojdzie do mnie jutro lub we wtorek? Link to post Share on other sites
Hatch Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 No nie wierzę, że już takie rzeczy na forum trafiają. Człowieku, nie lepiej jest do nich zadzwonić i się tego dowiedzieć? A poza tym- "jest napisane". Niedługo gimby będą pytać jak się wkłada magazynek do repliki. Link to post Share on other sites
monkr Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 Dzięki i przepraszam.. I jeszcze jedno pytanie jak dostałem to, że jest w realizacji to możliwe jest to, że w sobotę wysłali czy dostał bym jakiegoś maila, który potwierdza mi wysyłkę? Link to post Share on other sites
leriander Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 1. Oni też mają święta i chcą je spędzić z rodziną. 2. W piątek mogli oddać kurierowi najszybciej 3. W poniedziałek powinna dojść paczka 4. Wszystko pisze w informacjach o zamówieniu Link to post Share on other sites
monkr Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 właśnie pisze tak: "Informujemy, że realizacja zamówienia nr ble ble ble.. została rozpoczęta. W tym momencie zmiany w zamówieniu nie są już możliwe." i nie wiem czy to jest wysyłka czy co tak się zastanawiam pierwszy raz kupuje więc nie wiem nie napisali nic, ze wyslali itp.. :( Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Do wysyłki jeszcze daleko :D Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts