Bulva Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Mam pytanie o tę własnie firmę nozowniczą, linton cutlery. Widziałem tylko ich katalog ale nie wiem o nich nic więcej poza tym co na zdjęciach. Co to są za noże, może ktoś widział albo używał? tutaj jest katalog: http://www.linton.com.tw/usa/catalog/index.asp Quote Link to post Share on other sites
Imashel Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 http://budo.net.pl/viewtopic.php?p=372629 Mało, ale coś to zawsze jest Pozdrawiam I.L. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 wielkie dzięki, ale jak szukałem na budo to mi sie ten temat nie wyświetlił. :| Cos tam pisza że to chisel jest, ja bym chciał fixed, więc czy wszystkie są chisel grind? Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Wojtas13 ma do sprzedania 3 lintony b. tanio. generalnie maja zaskakujaca jakosc wykonania ale mi nie pasuja bo to chamski ripoff ze Striderow. Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 na "aukcjach"? Obcenie 8) A że rżną ze Striderów to widać na pierwszy rzut oka po zdjęciach. A tak w dwóch słowach Cynik - brać/nie brać? Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 na "aukcjach"? Obcenie 8) A że rżną ze Striderów to widać na pierwszy rzut oka po zdjęciach. A tak w dwóch słowach Cynik - brać/nie brać? Zalezy jak na to patrzec, jak chcesz miec kawalek taniego ale przyzwoitego nozykaz klimatem stridera to bierz. Jednak nie dla mnie to jest. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Za to kerambit u Wojtasa13 wygląda ciekawie jak za taką cenę. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Eee ale karambit Wojtasa to Fox Cutlery a nie linton... Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Eee ale karambit Wojtasa to Fox Cutlery a nie linton...Wiem, ale ja też czasem mogę sobie rzucić jakiś OT. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts