BurboNjugend Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Mój problem wygląda tak: nieważne jak podkręce hop up to kulki lecą tak samo. Czy to wina kulek(0.23 blaster) czy coś z hop up??? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Wyjmij komorę i sprawdź czy ten mały element trzymający dystanser chowa się odpowiednio do obrotów pierścienia. Często jest tak (przynajmniej parę sztuk, które trzymałem) że ten element jest na tyle ciasny, że nie wraca do góry po przekręceniu pierścienia regulacji. Jeśli taka sytuacja ma u Ciebie miejsce - zeszlifuj delikatnie ścianki tego elementu papierem wodnym tak, by pracował tam odrobinkę luźniej. Edited January 5, 2014 by senkuPH Quote Link to post Share on other sites
BurboNjugend Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Wyjmij komorę i sprawdź czy ten mały element trzymający dystanser chowa się odpowiednio do obrotów pierścienia. Często jest tak (przynajmniej parę sztuk, które trzymałem) że ten element jest na tyle ciasny, że nie wraca do góry po przekręceniu pierścienia regulacji. Jeśli taka sytuacja ma u Ciebie miejsce - zeszlifuj delikatnie ścianki tego elementu papierem wodnym tak, by pracował tam odrobinkę luźniej. czy samo wyjęcie komory anuluje gwarancje? Edited January 5, 2014 by BurboNjugend Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Nie. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Tylko sprawdź najpierw, czy to na pewno ten problem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts