Pilmia Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Witam Od razu mowie szukałem ale nic nie było :D Czy może mi ktoś powiedzieć jak smarować poprawnie replikę oraz magazynek?? Gdzie psikną dokładnie czym i co jaki czas?? Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie tematu. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Repliki się nie smaruję, to nie broń palna. Wszelkie smary są (na całe szczęście) niedostępne dla ciebie. Jedyne co możesz wyczyścić to lufę wewnętrzna ciepłą wodą z mydłem a potem ją wytrzeć do sucha. Dobranoc. Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Jeżeli potrafi rozebrac GB to może sobie wyczyścić zębatki na nasmarować, gaziaki też powinno się smarowac lecz nie w takim stopniu jak broń palną, A magazynki low lub mid capy olejkiem silikonowym. Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Bredzisz waść, było i to dziesiątki razy. W skrócie - nigdzie niczym nie psikaj. Link to post Share on other sites
Recommended Posts