Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika do 450

Recommended Posts

Za 300-350zł można kupić używkę ak74 boyi w bardzo dobrym stanie, często po lekkim upie i z batką lipo. Sprzęt jest prosty i wytrzymały, a części i akcesoria to można workami kupować na komisie.

Ale skoro choczusz gietę, to szukaj giety. Ja tam nie lubię jak mi replika trzeszczy w rękach, ale sa gusta i guściki.

G36 jg, wybór dobry, choć wolałbym gietkę cymy - swego czasu była chyba okrzyknięta najlepszą repliką roku w swojej klasie.

http://gunfire.pl/pr...011-czarny.html

Do stockowej lufy to nie bardzo jest sens używać tylko dobrych kulek, z powodzeniem można używać rocketsów czy pejotów.

A co do magazynków - te z giety klasyczne są zwykle zbyt duże do standardowych ładownic, wypustki do łaczenia magazynków są mocno denerwujące, plastik często wkurza, często nie trzymają kulek i robią fontannę no i potrafią się rozlecieć. Moim zdaniem lepszym wyjściem, sprawdzonym w kilku gietach, jest adapter na magazynki typu m4.

Ale skoro choczusz gietę, to szukaj giety. Ja tam nie lubię jak mi replika trzeszczy w rękach, ale sa gusta i guściki.

G36 jg, wybór dobry, choć wolałbym gietkę cymy - swego czasu była chyba okrzyknięta najlepszą repliką roku w swojej klasie.

http://gunfire.pl/pr...011-czarny.html

Czym się różni to co wysłałem, od giety cymy? Bo moim okiem to liczba fps, ale moja wiedza jest zerowa.. :icon_wink:

I co sądzicie o tym? http://gunfire.pl/pr...inka-GFG14.html

I o tym, aktualnie jest przecena

http://gunfire.pl/product-pol-1152201363-Replika-karabinka-szturmowego-G27.html

Edited by Grande2220

Od siebie polece gfc14 , posiadam tą replike , kupiłem w ciemno po wyjściu i powiem , że naprawdę warto . Moja ma przebieg ok 12k kulek i śmiga jak rakieta . Jeśli chciałbyś coś sie o niej dowiedzieć to poszukaj na forum lub zapytaj w pw

Osobiscie tez bym wziął tę replike, ale jest trudno dostępna, zastanawiam się właśnie nad tym g27, bo jest 120 zł tańszy ;p

Tzn. chodzi mi czy jest to dobra replika, jeżeli nie - biore g36. Poprostu chce znać wasze opinie na temat tego g27.

Odnośnie g36, co bardziej polecacie, ten od cymy czy od jg?

@Off Sorry, że tak wybrzydzam, ale chce, żeby pierwsza replika była jak najlepsza ;p

Edited by Grande2220

Grande za tą cenę to nie bedzie nic specjalnego. Galaxemu jak dotąd wyszła tylko jedna replika (mp5k) a reszta była mniej niż srednia.Drugą sprawa jest to że jest to replika nowa na rynku i mało wiadomo jak się zachowuje.

Sam kałaszek wyglądał mi na połączenie starego plastikowego cm022 z gerem pierwszych wersji cymy 028. czyli połączenia full plastiku z full znalem. Ale kontakt z nim miałem chwilowy i nie miałem okazji styrzelić. Ale znajomy sklep nie zdecydował się go włączyć do oferty.

Dlatego dużo sensowniej jest kupic znane G36 niz potem bujać się z niewiadomo czym. Ale to tylko moje zdanie, zrobisz jak uważasz.

(...) Galaxemu jak dotąd wyszła tylko jedna replika (mp5k) a reszta była mniej niż srednia.(...)
Przepraszam Arend ale jak z pierwszą częścią Twojego zdania się zgadzam w pełni, ta z drugą nie mogę, MP5K i MP5PDW {galaxy] oceniam na poziomie >średnio. Do tej pory są to repliki przewyższające wykonaniem i parametrami poziom jaki reprezentuje wcale nie tak mało replik droższych.
(...) Dlatego dużo sensowniej jest kupic znane G36 niz potem bujać się z niewiadomo czym. Ale to tylko moje zdanie (...).

Moje też, całkowicie się zgadzam.

Edited by Powała