kamykASG Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Więc jestem nowy i mam 1000 zł na cały sprzęt. ( mundur replika ochrona oczu itp) wiem że za tą cenę już kupię G36 od aresa ale wtedy raczej nie starczy mi na baterie i ładowarkę Co polecacie? Link to post Share on other sites
Powała Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Kolego, napisz jakie repliki Ci się podobają, czy masz już pomysł na mundur (większość teamów ma wymagania dotyczące kamuflażu). 1000.- zł na początek to kwota na średnim poziomie, można się już wyposażyć ale musimy znać Twoje preferencje... Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Wydaje mi się, że już miałeś temat w tym dziale. Ale to tylko mi się wydaje. Nie jestem pewien czy tak można... Jeśli można to olejcie ten post ;) Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Dobrze ci się wydaje, początkujący-recydywista. Powrócił z większym budżetem. Słuchaj gościu, ogarnij się, bo to już siódmy temat. Nic nowego ci raczej nie powiemy, zepnij 4 litery i podejmij męską decyzję. My za ciebie kupować nie będziemy. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Ostatnimi czasy system zmiany rang nie działa, nie powinieneś móc pisać w tym dziale. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts