Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Która CYMA?

Recommended Posts

Prawie 800zł za cymę(048s). Świat się kończy. Jeszcze mu to gówno polecacie. Daleko by szukać, post stary, dokładnie z wczoraj (dział "Ogólne techniczne")

Witam

Mam bardzo duże luzy fronty lufa giba się na każdą możliwą stronę. Zauważyłem że problem leży nie dość że w mocowaniu lufy ale i w korpusie, Nity musiały jakoś się poluzować i wystają przez co cały front lata w korpusie. Jak mogę się tego pozbyć ?

Pozdrawiam.

Jak ma wydać prawie 800zł i koniecznie chce kałasza to polecam szukać LCT w komisie albo na promocji w gunfire(ok 900zł). Kupno cymy 039 po tej cenie z taiwangun to skrajny masochizm.

Jak chcesz koniecznie cymę to poszukaj w komisie tak jak mówi Powała.

Edited by 0wn

Kryku ujme to tak- Cyma ma pancerny GB, ktory sam w sobie robi jakies 1/3 jej ceny jak puszczone luzem. Zewnętrznie jest mocno średnia. Boyi nowych serii nadrobił dawne grzechy i już cymy gearboxem nie odstaje jak kiedys, a zewnętrznie spasowanie jest naprawde solidne.

Nie to żebym lobbował TG ale ja bym brał to:

http://www.taiwangun.com/rk-12-boyi

Replika bardzo solidna a cena bardzo przystepna.

Edited by FanatykAK

Ja miałem AKS-74U od cymy i boyi. Nie wiem dlaczego bardziej do gustu mi przypadła Boyi. Replika miała około 350 fps i do tego G&P 9,6 2200 mAh i żadnej awarii , przez mój czas użytkowania a do tego jeszcze bardzo ładny rof był. Jednak miała wymienioną gumkę na Madbull'a bo stockowa to padaczka.

Pozdrawiam