SuBorys Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Siema Mam problem mianowicie dokupiłem metalową łożyskowaną prowadnice do Gb v3 od Ultimate. I problem w tym , że nie pasuje do mojej giety od boyi i nie ma gwintowania. Czyli mam po prostu przypiłować te łopatki to szerokości stockowej , tylko nie wiem co z tym gwintem . Czy po prostu kupić inną ;C Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Misiu, do replik z systemem szybkiej zmiany sprężyny po prostu nie będą pasować normalne prowadnice. Quote Link to post Share on other sites
SuBorys Posted January 17, 2014 Author Report Share Posted January 17, 2014 Dzięki za info... Nie widziałem... >.< Lepiej nie kombinować i nie gwintować prowadnicy i piłować brzegów? Tylko kupić inną pasującą ? Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 "Tak" ~ LastSniper Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 (edited) A łożyskowana Aresa nie pasuje do boya, gwint prowadnicy ma inną śrędnicę. Edited February 13, 2014 by Ryzbor Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts