mg schutze Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Więcej info jak dokończę resztę pierdół. Replika zrobiona ze śmieci, czyli tego co zostało w domu po WSSach. DO malkontentów: Wiem i mam świadomość licznych braków/nietrzymania wymiarów etc itd. To replika ze śmietnika :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Chwyt przedni wygląda gorzej niż w Cymach 028 :D Ale i tak jest na swój sposób piękna. Quote Link to post Share on other sites
MaciekSiedlce Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Strzela? Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Człowieku, kiedy Ty masz na to czas :) Chwyt przaśny, czekam na dalszy rozwój :) Quote Link to post Share on other sites
piotrstrojek Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) Ma swój urok - jak to się wymiarowo przedstawia - tak żeby mieć jakieś porównanie :icon_smile: Dobrze widzę że kolba się składa do góry? Jakiś tam zawiasik dostrzegłem... Edited January 23, 2014 by piotrstrojek Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Jak spojrzałem, to trochę, minimalnie go przypomina. :D Walnąć ruskijiego samogona i będzie naprawdę podobny. Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Kolba wygląda strasznie.Ale to początek pracy więc pewnie i tak będzie to ładne. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 Jo jo w ogóle jest do dee :D Na śmietniku było to co było, i łot wyszło, to co wyszło. Strzela i działa, i nawet można przeładować, i samo se wróci na miejsce :) Jeszcze kilka dni walki zostalo, co wyjdzie zobaczymy. chwyt i tak będzie dorabiany bo nie ma paru szczególików a i oczywista malnięty będzie, bo to jaka czekolada wyszła, z mlekiem chyba :D Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Bardzo metro-2033owy ;) SR3 nie ma rozkładanego chwytu pionowego? Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 (edited) SR-3M ma ale ma też kolbę jak w AS WAŁ a tej kurna nie chcę już robić więcej blech :icon_wink: Już żeś się wyspał ? ;) Edited January 23, 2014 by mg schutze Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Całe 2h ;) Jeszcze jedno pytanko, jak długo robiłeś SRkę? Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 Nie mam pojęcia to co było przerobiłem i dodałem kolbę i inne pierdoły moze w sumie z tydzień po 5 h Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted January 24, 2014 Author Report Share Posted January 24, 2014 No rodzinka w komplecie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts