MajkelJordan1 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Co myślicie o tym sklepie? Korzystał ktoś? W prawdzie nie specjalizują się w Airsoft Gn. Ale osprzęt typu buty kurtki, jak najbardziej można kupić. Quote Link to post Share on other sites
noobpower321 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Jak dla mnie sklep całkiem w porządku, miła obsługa, kupiłem tam ostatnio buty. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Brat kupował tam ostatnio czołówkę. Co zamówił to przysłali, wszystko sprawne, więc sklep ok. Quote Link to post Share on other sites
Fokuz Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 (edited) Ja jestem zrażony do tego sklepu, kupowałem poprzez allegro tani badziew-pas taktyczny za 20 zł w kolorze OLIV.Nietety pasek doszedł w kolorze woodland;/. Po zgłoszeniu pomyłki zaczęliśmy mailować i sklep napisał żebym wysłał zwrotną paczkę kurierem (co jest nieopłacalne przy tej cenie produktu), oni pokryją koszt, wymienią pas i dorzuca gift.W między czasie przysłali dobry kolor.Po dwóch dniach zebrałem się do zapakowania złego paska i na trzeci miałem wysłać gdy nagle z rana dostałem kolejnego maila że oni przyślą swojego kuriera.Po kolejnych kilku mailach, kiedy, gdzie i jak może przyjechać kurier włączyłem czuwanie żeby się nie minąć z nim.Ponawiałem mail kiedy kurier zajedzie - niestety cisza.Takim oto sposobem mam dwa paski, jeden może się kiedyś przydać. Od tej spory nie kupuję w tym sklepie przez internet jeżeli tak rozwiązują prostą przesyłkę za 20zł. Edited February 10, 2014 by Fokuz Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Polecam sklep. Doszły do mnie buty MAGNUM z wadą fabryczną - zwrot przeszedł bez większych problemów Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts