makazkin Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Witam, zakupiłem używaną replikę JG0507T. Jest troszkę dobita dlatego postanowiłem jej urządzić renowację. Planuję wyszlifować ubytki (głębokie rysy i zatarcia) a potem ją pomalować. Chcę żeby wyglądała jak nówka. Gdzie można znaleźć nowe części do niej? Jej zdjęcia przed odnową dołączę jutro Quote Link to post Share on other sites
Agresywny_Spawacz Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 A o jakie części chodzi? W niemal każdym sklepie dostaniesz wszystko co chcesz. Jeżeli chodzi o część body to nie wiem bo na kałachach się zbytnio nie znam ale o nowe i tak będzie ciężko, ewentualnie szukać w dobrym stanie z drugiej ręki. Quote Link to post Share on other sites
makazkin Posted February 1, 2014 Author Report Share Posted February 1, 2014 Chodzi mi o klapke baterii Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 O co? Quote Link to post Share on other sites
Agresywny_Spawacz Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Pokrywa zamka? Quote Link to post Share on other sites
makazkin Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Tak Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Po 20zł dostaniesz ją w komisie, nie raz praktycznie nieużywaną. Oczywiście możesz ją odnowić, zdejmij farbę, nałóż dobry podkład a na to wybrany kolor. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts