mikadorus Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 A to ciekawe... na początku pisali o metalu a teraz o plastiku.... trochę to niepoważne i zahacza o wprowadzanie w błąd. W każdym razie jak pisze się do sklepu to powinni sprawdzić a nie pisać wg zasady "a może trafię, że to metal". Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 No niestety, ludzie którzy odpisują na maile w gunfire, nie są do tego kompetentni (przynajmniej Ci z którymi miałem mieć okazję korespondować). Nie mają pojęcia nawet o sztandarowych produktach, jak repliki które schodzą im tonami. Taka historyjka. Kumpel w okularach korekcyjnych szukał gogli. Napisał maila do innego (lubianego przez airsoftowców) skepu i do gunfire, z zapytaniem czy gogle które podlinkował da rade nosić z okularami. Z tego drugiego sklepu otrzymał info: "przymierzyliśmy na osobie noszącej okulary. Gogle pasowały" Z gunfire: "Nie wiem" Tyle w temacie :P Quote Link to post Share on other sites
sanchezc4 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Tak to jest im większa klieteria w sklepie tym większa olewka....standardzik w Polsce....niestety. Quote Link to post Share on other sites
arek99210 Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 nie wiem czy komuś jeszcze zależy na odpowiedzi, ale na stronce sklepu w opisie tejże cymki jest napisane: "Gearbox w tej wersji repliki został wykonany ze wzmacnianego tworzywa sztucznego [...]" -więc to plastikowy GB i kolejny zabawkowy chinol. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts