Mikolajski Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Witajcie, przeszukałem po krótce forum, sporo bliźniaczych tematów ale żadnego dokładnie traktującego o moim problemie: Chciałbym do mojego AK wpakować Kolimator zamknięty(model i dokładny typ montażu do przemyślenia), ale potrzebuję do tego szynę. I tu pytanie: Można gdzieś kupić szyny, albo dopasowane do tego miejsca, albo po prostu jak to ująłem w tytule "z metra cięte" ? Nie chciałbym zamieniać całego chwytu na plastik bo sporo się napociłem nad zrobieniem tych okładzin. Nie potrzebny mi także cały komplet, tylko ta jedna prowadnica. dokładnie chodzi mi o to miejsce: http://i58.tinypic.com/2w67wwj.jpg Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Allegro.pl, uzytkownik vip1977 lub na jednym miwo mieli odpowiednie szyny. Cos dopasujesz. Quote Link to post Share on other sites
Lucky777 Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 (edited) Może coś takiego http://wmasg.pl/pub/...ews/1501/1c.jpg szyna zintegrowana z rura gazową. Jak dla mnie kolimator w tym miejscu jest trochę za daleko i trochę dziwnie to wygląda. Edited February 5, 2014 by Lucky777 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Kolimator T1 micro czy docter w tym miejscu to zajebisty pomysł, wiem, miałem, używałem. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Płaska szyna do G36, metalowe podkładki i wiertarka z wiertłem do drewna. Wiertłem wiercisz dziury pod rozstaw szyny, szynę przykręcasz na podkładki, zakładasz na replikę. Tadam. Wygląd "Pakistan style" za darmo. Quote Link to post Share on other sites
Mikolajski Posted February 8, 2014 Author Report Share Posted February 8, 2014 Ok, już mam w perspektywę: płaska szyna 9 albo 11 cm, "jedenastka" będzie nieco wystawać ale ostatecznie chyba taką kupię; Nath, dam sobie radę z obróbką- w końcu skoro własnoręcznie wyrzeźbiłem okładziny to gdzie by mieć problem z takim montażem :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts