koronakielcemks Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Mam takie pytanie Mam 19 lat teraz mam zamiar zdac mature ale nie chce isc na studia. Chce sluzyc w wojsku jako ''zwykly szeregowy" mam mozliwosc sie tam dostac bez zadnych studiów? jestem z Kielce i jestem kobieta Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Idź do odpowiedniego WKU i tam podpytaj, dowiesz się wszystkiego. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Łączę fakty: -kobieta -19 lat -zdajemy maturkę niebawem -nie chce się studiować -ładny nick -pisownia Po przetworzeniu dostępnych danych przewiduję, że ciesz się jak do Macdeka Cię wezmą. Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Chyba nie to forum :P Link to post Share on other sites
OFF Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Łączę fakty: -kobieta -19 lat -zdajemy maturkę niebawem -nie chce się studiować -ładny nick -pisownia Może to być również troll. Jeśli nie to cóż.. złe forum, zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts