Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Chwyt pistoletowy/rękojeść do kbk AKM

Recommended Posts

Witam,

Na wstępie powiem, że nie znalazłem podobnego tematu ( może źle szukałem ), i nie miałem nigdy w rękach palnego AK ani tym bardziej jego rękojeści. :sciana:

Posiadam AIMS/AKM od LCT, natomiast jego chwyt jest już na skraju całkowitego pęknięcia. Znalazłem na Allezło chwyty, natomiast z palnego AKM'a. Szukałem w googlach i nie znalazłem zdjęcia od środka takiego chwytu, więc nie wiem czy jest w środku pusty, czy pełny. Moje pytanie brzmi, czy jest realne zamontowanie palnego chwytu do repliki, gdzie w miejsce chwytu wchodzi także silnik ? :zastanawia:

Pozdrawiam. :)

http://allegro.pl/chwyt-rekojesc-ze-sruba-do-akm-akms-i3962844511.html

lt2i.jpg

Verb, nie pomyślałem o tym, ale nawet jeżeli to i tak wolałbym się tutaj upewnić, bo wątpię by mi odpowiedział także na pytanie czy będzie pasować do repliki. :)

Własnie szukałem w googlach, i masz rację, trafiałem na zdjęcia chwytu z wnętrza, natomiast to repliki, a mi chodziło o palnego. Może przeoczyłem coś. :icon_mrgreen: Czyli z Waszych odpowiedzi mam rozumieć, że chwyt jest pusty, i zainstalowanie palnego w replice nie jest wcale tak kosmicznym pomysłem, jak mi się wydawało ? :icon_cool:

Wojtku, przyznaje Ci teraz rację. Kiedyś oglądałem go na frontowcu, lecz po prostu o tej stronie zapomniałem. :icon_confused3:

Szczepanie, tak jak mówiłem, może źle szukałem. Ale dziękuję za odpowiedzi. Zostaje przy polowaniu na LCT'kowski. :P

Może usunąć temat, skoro został już podobno oklepany ?