Mazda_PL Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Witam, Na wstępie powiem, że nie znalazłem podobnego tematu ( może źle szukałem ), i nie miałem nigdy w rękach palnego AK ani tym bardziej jego rękojeści. :sciana: Posiadam AIMS/AKM od LCT, natomiast jego chwyt jest już na skraju całkowitego pęknięcia. Znalazłem na Allezło chwyty, natomiast z palnego AKM'a. Szukałem w googlach i nie znalazłem zdjęcia od środka takiego chwytu, więc nie wiem czy jest w środku pusty, czy pełny. Moje pytanie brzmi, czy jest realne zamontowanie palnego chwytu do repliki, gdzie w miejsce chwytu wchodzi także silnik ? :zastanawia: Pozdrawiam. :) http://allegro.pl/chwyt-rekojesc-ze-sruba-do-akm-akms-i3962844511.html Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Nie możesz poprosić sprzedającego na allegro aby zrobił Ci fotkę chwytu od środka ? Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 (edited) Tak jest pusty, ale czy wejdzie tam silnik to tego nie wiem. EDYTA: używanie google nie boli. Kilka sekund w google grafika po wpisaniu frazy "chwyt pistoletowy AK" wyskakują ładne zdjęcia z każej strony rzeczonego chwytu. Edited February 16, 2014 by wojtekk8 Quote Link to post Share on other sites
Mazda_PL Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 Verb, nie pomyślałem o tym, ale nawet jeżeli to i tak wolałbym się tutaj upewnić, bo wątpię by mi odpowiedział także na pytanie czy będzie pasować do repliki. :) Własnie szukałem w googlach, i masz rację, trafiałem na zdjęcia chwytu z wnętrza, natomiast to repliki, a mi chodziło o palnego. Może przeoczyłem coś. :icon_mrgreen: Czyli z Waszych odpowiedzi mam rozumieć, że chwyt jest pusty, i zainstalowanie palnego w replice nie jest wcale tak kosmicznym pomysłem, jak mi się wydawało ? :icon_cool: Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Jest kosmicznym pomysłem, bo ostry chwyt nie pasuje do repliki. - Nie kupuj bo tylko kase w błoto wyrzucisz . Jest dużo za wąski.. Temat raczej oklepany, zdziwiło mnie że założyłeś taki ;) Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Ja !@#$%^&... http://frontowiec.com.pl/index.php?p2502,chwyt-pistoletowy-do-karabinu-akm-akms-bakelitowy Używanie google i przeglądnięcie kilku stron nie boli! Z tego co kojarzę to chwyty od replik ASG są szersze od odpowiedników broni palnej. Quote Link to post Share on other sites
Mazda_PL Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 Wojtku, przyznaje Ci teraz rację. Kiedyś oglądałem go na frontowcu, lecz po prostu o tej stronie zapomniałem. :icon_confused3: Szczepanie, tak jak mówiłem, może źle szukałem. Ale dziękuję za odpowiedzi. Zostaje przy polowaniu na LCT'kowski. :P Może usunąć temat, skoro został już podobno oklepany ? Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Zdjęcia jak i stronę znalazłem poprzez google grafika. Wystarczyło na prawdę tylko chwilę poszukać i popatrzeć na zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
Mazda_PL Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 Szkoda, że tego nie nagrywałem, bo byś może zobaczył... Ale nie chce mi się w polemikę wchodzić. Przeprosiłem, ale Ty dalej uparcie próbujesz mnie zbić jak burą sukę... A jeżeli już musisz wiedzieć, to może złą frazę wstukałem w google... Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Panowie, to nie miejsce na spory i kłótnie. Macie sobie coś do powiedzenia to proszę to zrobić przez PW. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 To przecież podałem Ci jaką frazę masz wpisać. Poza tym masz frazę wpisaną w temacie, który założyłeś. Korzystanie z google i oglądanie obrazków nie jest jakąś wiedzą tajemną. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 (edited) Jeden gość z tego co pamiętam przerobił ostry chcwyt na airsoftowy. Poza tym, jaki jest problem, żeby do LCT założyć jakiś inny chwyt? Np. Boyia albo Cymy w standardzie VFC? Edited February 16, 2014 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts