PowagaV2 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Witam. Jaką polecacie replike g36c do 420zł? Interesują mnie chinole GFC,JG,CM i może boys. O jg wszystko wiem, o cymie z grubsza też lecz niewiem jak ma sie sprawa z wykonaniem i bebechami w g36c od GFC GUNS. Żeby nie było to przestudiowałem każdy temat o replikach g36c na tym forum lecz nic konkretnego nie znalazłem o dosyć nowej firmie GFC GUNS. Z góry THX. Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Ty serio ?? Link to post Share on other sites
PowagaV2 Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 serio czytałem 24/7 Link to post Share on other sites
OFF Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Czytaj dalej. Naprawdę przeginasz. Załóż jeszcze jeden temat leniu, a dopilnuję żebyś dostał perma na główne konto. GFC GUNS nie jest nową firmą, chyba próbujesz nas tutaj trollować. Wystarczy odrobina chęci, a dowiesz się czym tak naprawdę są repliki G36 GFC. Link to post Share on other sites
Recommended Posts