lukas22 Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Cześć, czy ktoś wie gdzie jest dostępny przerywacz z boyia do v2? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 A inny nie może być ? Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 (edited) Hm ewentualnie inny jakiś chiński (cyma, JG, PJ)), tylko nie stalowe. Edited February 22, 2014 by lukas22 Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Czemu nie stalowe ? Bo ? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 bo sporo np. SHS mają za słabą krzywke i nie daje sie strzelac semi. (przetestowane w gb jg v gen. po zmianie na zwykły przerywacz bojca - działa. Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 (edited) No właśnie mam ten sam przypadek. Mam SHS i jeszcze kilka innych przerywaczy stalowych lepszych i gorszych ale działa tylko na BOIY, cyma. Edited February 22, 2014 by lukas22 Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Wy serio ? Ja do każdej repliki montuje stalowe SHSy, Guardery, Core, XHT, AirsoftPro itd do V3 do V2 i nigdy nie przyszło mi przerabiać przerywacza. Czasem trzeba wymienić kostkę stykowa spustu, ale nigdy, powtarzam nigdy nie miałem tak żeby mi przerywacz nie pasował. A żeby ciekawiej było to montowałem w trzech SCARach Boyca przerywacze SHS na stockowej elektryce i całej reszcie, od kopa wszystkie trzy poszły na semi po złożeniu wszystkiego do kupy. Jeszcze śmieszniej w swoich dwóch AK mam tylko i wyłącznie przerywacze stalowe, jeden SHS drugi AirsoftPro. Znowu zero problemów. Tego SHSa mam już prawie rok :icon_exclaim: Zero zużycia. M4 Boyca składam właśnie na gb KWA ze stalowym przerywaczem SHS, reszta bebechów zostało z Boyca, nadal wszystko hula. No właśnie mam ten sam przypadek. Mam SHS i jeszcze kilka innych przerywaczy stalowych lepszych i gorszych ale działa tylko na BOIY, cyma. Na twoim miejscu zaczął bym od sprawdzenia kostki stykowej, sprawdzenia krzywki pod zębatką tłokową, płytki selektora i zgrywanie się jej z przerywaczem, sprężynka płytki selektora. Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 (edited) No ale w MP5 z szkieletem JG przerywacz SHS na pewno nie działa... wiem bo wrzuciłem boyia i replika ruszyła:) Sprawdzałem wszystko kostke, krzywke i nic. Miałem jakiś nie wiem jakiej firmy, później wrzuciłem SRC, SHS i dopiero na BOYI i zadziałało. Teraz szukam znowu BOYI bo muszę go odkupić kumplowi od którego wziąłem.. a innego nie przyjmie. Edited February 22, 2014 by lukas22 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts