luki527 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 http://gunfire.pl/product-pol-1152199501-Replika-pistoletu-maszynowego-Heckler-Koch-MP5-K-CO2-.html Co sądzicie o tej replice? Jak z flakami i body? Czy podejdą standardowe magazynki Aeg (kapsułę chowa się w body)? Jak za awaryjnością? Jeśli taki temat już był to prosiłbym o przekierowanie. Na chwilę obecną nie mogę sam szukać gdyż mam problem z internetem. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Spójrz na fotę maga od umarexa, nastepnie na fotę jakiegokolwiek maga od AEG MP5 i sam sobie odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Dzięki za odpowiedź co do maga. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy po załadowaniu należy przeładować zamek? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts