ivan8094 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Witam, mam pytanie czy mój Glock 17 od kwa będzie pasował do tej kabury twardej : http://www.taiwangun.com/kabura-na-platformie-udowej-z-mozliwoscia-montazu-na-pasie-taktycznym-do-pistoletu-glock-bk-a-c-m Z góry dzięki za pomoc ;) Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Kopia kabury Serpa BHI... kopia 115, oryginał- 150-180 ;-) Pomyśl, co bardziej się opłaca. I tak- G17 KWA wejdzie do kabury. Link to post Share on other sites
-Otto- Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Tylko że oryginał za tą cenę nie ma zdaje się panelu udowego ;) Nie mówię, że kopia się opłaca, tylko jak już porównujesz, porównaj cały zestaw. Link to post Share on other sites
seger Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Miałem kopię, mam oryginał. Kopia - taka sobie, wyrywają sie gwinty. Mamy panel udowy w zestawie i słabej jakości klamry i taśmy regulacyjne. Oryginał - kabura zajebiaszcza - nawet podczas ostrej gleby - nic sie nie stało ani pistolcowi ani kaburze. Ale matriX482 mi ją porysował o ścianę :/ Link to post Share on other sites
ivan8094 Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 Dzięki wszystkim za pomoc, chyba jednak mimo wszystko wezmę tą kopie od krakmanów zważywszy na panel udowy, jeszcze raz dzięki temat do zamknięcia ;) Link to post Share on other sites
seger Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 albo zrob tak jak ja: kup komplet chiński, sprzedaj kaburę i kup oryginalną, tak samo kup lesze klamry do paskow udowych (jedna 50mm, druga 38mm) zmień. Link to post Share on other sites
velxs Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 (edited) Witam, zastanawiam się czy Glock 17 od WE będzie pasował do kabury biodrowej od Miwo? W temacie poświęconym Glockom od WE wyczytałem, że kopie są szersze. Wydaje mi się, że poszczególne generacje Glocków WE nie różnią się wymiarami, choć mogę się mylić. Może ktoś będzie wiedział o kompatybilności tej kabury. Link poniżej. http://www.miwo-mili...etu-GLOCK-17-19 Edited April 11, 2014 by velxs Link to post Share on other sites
Sabald Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Będzie pasował bo ta kabura ma możliwość regulacji :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts