Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4 jako podstawa pod parasnajperke

Recommended Posts

Jeśli nie umiesz czytać, dodałem ten post przed tym jak napisał że chce replikę samopowtarzalną, btw. nie kupiłem jej i nie będę..

Gdybyś Ty z kolei umiał czytać, zauważyłbyś, że zarówno w nazwie tematu jak i w pierwszym poście autor pisze o M4.

Nie wiem czy czytanie ze zrozumieniem dla pewnych osób tutaj jest problematyczne lub po prostu mają koło nosa to co jest napisane w tytule tego tematu.

Jak jeszcze raz, któryś z panów zacznie prywatną małą wojenkę w tym temacie, obiecuję, że osobiście będę wnioskował o urlopy :!:

Opowiem jak jest od poczatku.

Najpierw chcialem kupic podstawe pod snajperke np.bar-10 i ja tuningowac ale potem stwierdziłem ze wole dynamiczna rozgrywke stad pomysl parasnajpera a ponieważ wyglad m4 jako snajperki podba mi się stad pomysl by to m4 tuningować i zrobic z niej parasnajperke a zreszta kto naciągnie sprerzyne dajaca 550 fps?

A pro po gustuje we wszystkich broniach no moze oprucz kałachów.

Chociaż jak by ztuningowac np.m24 lu takiego bar-10 do 450 fps to mozna by tym po grać.

KWA Defender nie ma w sprzedaży do roku, dlatego szukać można jedynie używki, a one oscylują 600-1200zet, zależnie od modelu i wyposażenia.

Zapomniałeś dodać że w Polsce. Na WGC w ciągłej sprzedaży, co za problem sobie zamówić, zwłaszcza że cena za nówkę tam (po opłatach) jest jak za używkę w kraju.

Edited by Nath
mam zamiar w przyszłości kupić sobie m4 i przerobić ja na parasnajperke.Oczywiście nie bede latal z m4 i udawal snajpera tylko najpierw pobiegam jako szturmowiec a po nabraniu doświadczenia przeniose sie na snajpera lub strzelc wyborowego.

Mendi jak już pisałem najpier doswiadczenie potem snajper

i znalazłem replike o ktorej mówileś Nath(i o co chodzi z opłatami albo za co one bo za transport na pewno)

http://www.wgcshop.c...From=searchItem

Edited by Miś123