daniel-ex Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Witam Dopiero chce zaczac zabawe z asg i mam pytanie czy tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56617385 da sie postrzelac?? Czy wogole nie ma sensu jej kupowac Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Ja w kiosku ruchu widziałem taką za "piątaka" :wink: Link to post Share on other sites
sas Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Człowieku taką zabawkę to zaprzeproszeniem mozesz sobie "wszadzić". Ostatnio tyle nowych osób pyta czy opłaca się kupić tego AEG'a z Allegro. To jest żenujące...... 8) Link to post Share on other sites
daniel-ex Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 ale mnie tu wysmiali :lol: czyli nie mam co brac, cholera a ja juz zamowlilem :? Ale wogole to nie strzela? Czy lepiej bylo wziasc tego niemieckiego mp m40?? Czy on sie predzej nadaje. A co w nich jest takiego (w berett ach) zlego celnosc? odlegosc na jaka wala?? czy co A po za tym inne to niby co? Prawdziwe, bo mnie sie wydaje ze tez zabawki :D Pozdrawiam Link to post Share on other sites
behemo(n)th Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Daniel, twoja "Beretta" to zabawka taka, jak w kiosku lub zabawkarskim i tak jak wszystkie wspaniałe karabinki o zasięgu 40 metrów z allegro to poprostu g****. Jeżeli chcesz już wyrzucić pieniądze to lepiej daj je komuś zamiast inwestować w coś, co ci nie sprawi przyjemności ze strzelania, a jedynie kłopoty. Tak samo sprawa ma się z aeg-ami z allegro. popytaj użytkowników opisujących swoje tanie repliki z allegro, a dowiesz się o ich jakości. Link to post Share on other sites
sas Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Mi to wogule nie przypomina Beretty :? W tym jest gównine wszystko wykonanie, celność, zasięg. Te Mp 40 już się bardziej nadaje ale to jednak nie jeest prawdziwe ASG, tylko zabawaka dla dzieci w wieku 8 lat 8) Link to post Share on other sites
Nikholai Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 graliscie kiedys w Resident evil?? na pistolecie jest skrót STARS.... :D ten pistolet jest...hmmm jak to nazwac.....imitacją gun'a z military.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts