Erkiii Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 (edited) Dobry, po przerwie ok. 1,5-2 lat cos mnie wzielo i postanowilem wrocic do asg .. i mam pare pytan :icon_razz: a) replika jaka mialem to m4 kwa i jest pytanie czy po tej sporej przerwie wymaga jakis zmian, nasmarowania, czyszczenia czy zmiany tej gumki hop up :icon_biggrin:. mysle ze dziala i strzela b) bateria to jakies lipo - czy po takiej przerwie dalej moze dzialac? mam jakas specjalna ladowarke (nie pamietam nazwy ale jakas dobra do ladowania tego typu baterii (jakas niebieska w okolicach 150 zl na pewno wiecie o jaka chodzi :icon_biggrin:) c) jesli by byla taka potrzeba to jakiego serwisanta albo sklep polecacie? :icon_biggrin: d) mundur - chcialbym woodlanda i jest pytanie jaki material bedzie lepszy i czym one sie cechuja - nyco i ripstop. woodland bylby uzywany i tak do 200 zl chyba ze polecacie cos innego thx za pomoc :icon_smile: Edited March 23, 2014 by Erkiii Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Replika może wymagać czyszczenia i wymiany smarów w gerboxie. Może, nie musi. Napewno trzeba będzie przeczyścić z kurzu. Przeczyścic lufę wyciorem. Batka napewno będzie potrzebowała ładowania z balansowaniem cel (ładowarka przyzwoitej jakości to Turyngy Accucel 6 lub podobne (redox Alpha, imax B6)) Niestety może się zdarzyć że batka będzie nienadająca się do użytku i trzeba będzie nową kupic. Znam i mogę polecić serwisy w sklepach : Azteko, CytadelaASG, BBMax (niezły serwis był też w Centrum Militarnym , ale chyba sklep już upadł). Quote Link to post Share on other sites
Erkiii Posted March 23, 2014 Author Report Share Posted March 23, 2014 no wlasnie mam imaxa b6. jesli chodzi o serwisantow to co myślicie o poldecku? :D jak czyszcze wyciorem to musze uwazac na gumke czy moznq wpychac ten wycior bez zmartien? xD na wycior zalozyc szmatke tak? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Odmawiam dalszej konwersacji z osobą ćwierćpiśmienną. Quote Link to post Share on other sites
Said Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 ...a sam wali tyle byków, że głowa mała. Replike najlepiej wysłać na serwis jeżeli leżała 2 lata. Tyle w temacie. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Poldecki dobry serwisant. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Pośmiali się? Pożartowali? :icon_razz: Macie do tego odpowiednie działy na forum. KONIEC OT. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts