TuBylem Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Znacie jakiś dobry serwis ASG w Poznaniu/okolicach? SpecShop odpada. Quote Link to post Share on other sites
matti991 Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 napisz do Jacka Grota, od siebie polecam :) Quote Link to post Share on other sites
piasio Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 (edited) Polecam rusznikarnie ASG http://www.serwisasg.pl/serwis. Naprawa za rozsądna kasę i przede wszystkim bez krojenia i wymiany zbędnych części.. Robiłem u niego swoją emkę i glocka i jestem bardzo zadowolony. Serwis teraz mieści się na Piątkowie koło lidla Edited February 9, 2015 by piasio Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 ^ Tia, widzę te ceny. Wymiana silnika zajmująca dosłownie 5 minut warta jest 20zł? Chyba dla całego teamu, nie wspominając już o tym, że jak ktoś nie zna się na odkręcaniu śrubek to pewnie dopłaci też 10zł za regulację... Wymiana okablowania za 40zł? w v3 też? Czasami kusi, żeby założyć konkurencyjny, charytatywny serwis po drugiej stronie od lidla ;) Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Załóż działalność, płać podatki, wystawiaj paragony, respektuj gwarancje i inne reklamacje. To nie są tanie rzeczy ;) Co innego po godzinach coś robić co innego na cały etat. Ciekawe czy da się z tego dobrze wyżyć. Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Ruszniakarnia a Rekrut to inny serwis tak dla sprostowania.A co do cen to są do dogadania wiedz nie ma się co czepiać. Quote Link to post Share on other sites
Max1986 Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Rusznikarnie ASG mogę śmiało polecić :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
xxx768 Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Czasami kusi, żeby założyć konkurencyjny, charytatywny serwis po drugiej stronie od lidla :icon_wink: No tak się jakoś porobiło, że na Piątkowie działają dwa serwisy. O dziwo oba funkcjonują w bezpośredniej bliskości sklepów wymienionej sieci :icon_cool: Drugi ze sklepów to Rekrutasgshop. Quote Link to post Share on other sites
kris2 Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Też mogę polecić rusznikarnie ASG :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 (edited) Rusznikarnia ASG - Jak wygląda jakość usług p. Piotra Mroczyka obecnie? Edited February 6, 2019 by Belfer Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts