k-dudzio Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Kupiłem ostatnio MP7 od VFC/Umarex i mam pytanie czy próbował ktoś czy magazynki z mp7 KWA/Umarex pasują , bo z tego co zauważyłem to maja trochę inna szczękę, a nikt ze znajomych nie posiada takiej repliki i nie mam jak sprawdzić Quote Link to post Share on other sites
patryk910 Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) nie pasują MP7 od VFC jest w skali 1:1 to samo się tyczy magazynków. Magi od TM i KWA są po prostu za małe chyba magi od MP7 od WE pasują. A jak Ci działa ta MP7 słyszałem ,że jest problem z wydajnością magazynków na auto klękają i czy rzeczywiście mniejsze elementy są wykonane z plastiku jak np bolt-catch i inne ? Edited April 2, 2014 by patryk910 Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Też jestem ciekaw jak to się ma do mp7 TM albo KWA. Poza rozmiarem który dla wielu jest nieistotny. Quote Link to post Share on other sites
k-dudzio Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 jedno mogę powiedzieć na pewno kopie z dwa razy mocniej niż pozostałe MP7, jeszcze nie przestrzelałem całego maga na auto tylko krótkie serie po około 10 strzałów i nic nie zauważyłem żeby coś z magiem było nie tak, ale rozebrałem ja już i mogę powiedzieć ze jest wewnętrznie inna niz pozostałe, a co do części zewnętrznych to oprócz lewego selektora i body wszystkie pozostałe elementy są metalowe Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Większość źródeł zgłasza problemy. Wystarczy poszukać w guglu . Masz brandowanego jako umarex? Jakiego gazu używasz? Quote Link to post Share on other sites
k-dudzio Posted April 3, 2014 Author Report Share Posted April 3, 2014 z prawej strony jest taki mały napis, a tak po za tym pełne oznaczenia ostrej wersji, a co do gazu to używam tego http://www.airsoftarmory.pl/pl/p/Abbey-Predator-Ultra-Gas-700ml/407 Quote Link to post Share on other sites
patryk910 Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 dla zainteresowanych temat Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Widziałem mp7 vfc znajomego. Wizualnie fajne, zwłaszcza z powodu rozmiaru. Po wzięciu do ręki następuje pierwsze rozczarowanie. Po zajżeniu do środka następuje drugie . Potwierdzam to co jest na filmie wrzuconym przez patryka. Jest plasticzany. Nie miałem okazji z tego strzelać .Poczekamy aż będzie znacznie cieplej. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 z tego co na zagranicznych forach piszą, to wewnętrznie cienko... dużo gorzej niż Marui Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Miałem w łapach. Obejrzałem w środku i imho replika do powieszenia na ścianę. Do strzelania tylko Marui. Quote Link to post Share on other sites
SHERWIN Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Panowie jak to jest że piszą że replika 1:1 a porównując wymiary z podanymi na wikipedia.pl znacznie się różnią? Najbliżej wymiarów palnej wersji jest Marui... Albo ja głupi jestem i wierze wikipedii.pl Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Mylisz się - najbliżej pod względem wymiarów jest Umarex/VFC. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 VFC jest 1:1 z palnym i właśnie dlatego nadaje się na ścianę. Quote Link to post Share on other sites
SAiMOn1983 Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Stalem sie szczęśliwym posiadaczem tej repliki Wstawiłem napęd hp przerabiając maga na hicapa Ale mam problem z gumka czy ktos ja zmienial ? Mile widziana podpowiedz na jaka Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Podpinam się pod pytanie i odkopuję.Chętnie wymienię gumkę Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts