Jendrus Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Witam jakie wg Was najlepsza by była głowica tłoka i łożyska do mp5 galaxy najlepiej na taiwangun.com ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
KowalDrzo Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Chcesz wymienić bo ci się popsuły czy tak po prostu? Bo jeżeli tak po prostu to wymień jedynie oring głowicy tłoka na szczelniejszy (19x2,5mm) i będzie dobrze Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Odkopuję temat. Chciałbym wymienić głowicę tłoka ewentualnie głowicę tłoka i głowicę cylindra aby wyciszyć moją mp5-tkę. Czy to zadziała i jaką ewentualnie wybrać ( w rozsądnej cenie)? Quote Link to post Share on other sites
mikoma Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Powtórzę pytanie... chcesz wymienić bo ci się popsuło, czy dla tuningu? Bo w tej MP5 nic nie trzeba robić, oprócz wymiany aku na Li-Po. Ja swojej zafundowałem uszczelkę 3/4 cala z Castoramy (5 za 5 złotych :) ) oraz pełne czyszczenie z chińskiego smaru i efekty są bardzo zadowalające... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts