Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G36 JG używana

Recommended Posts

Taką dostałem odpowiedź od sprzedawcy :

"Witam.

Takie karabinki na magazynach też czasem leżą latami.

Do przechowywania sprzętu zachowałem podstawowe zasady.

Rozłączona bateria, rozładowane napięcie baterii magazynka i zwolniona sprężyna karabinka.

Bateria jakby nie patrzeć nie jest nowa. Chłopaki wymieniają i tak na żelowe żeby zwiększyć szybkostrzelność.

Mogę dać gwarancje rozruchową, na pewno na gearbox lufę obudowę. Hop-up jest elementem który się zużywa i jest

elementem zużycia eksploatacyjnego. Jest tam założona guma systema.

Ujmę to tak; nie sprzedaję sprzętu bo jest zajechany tylko sprzedaję bo mi leży i szkoda żeby się kurzył skoro ktoś się może dobrze pobawić. Sprzęt jest jak ze sklepu czyli mało zużyty na zwiększonych obciążeniach.

W razie jakichś pytań proszę dzwonić bo nie za często sprawdzam maile.

Pozdrawiam"

Co o tym sądzić ?

Edited by zuchantek

400 zł? w sklepach swego czasu te giety były za 360. Ja bym powyżej 3 stówek nie dał, ale Twoja kasa, rób co chcesz. za 4 stówy można dorwać stalowe Boyi RK, mp5k od Cymy itp.

Lesiu, tam w komplecie są gogle ESS a to też ma swoją wartość... :icon_wink:

Edited by Powała

Pamiętaj, że ta aukcja to nie jest sama gieta ale cały zestaw, gieta + gogle + trochę kulek i coś tam jeszcze. No i gietka ma wpakowaną lepszą gumkę i sprężynę.

Kulki warte dychę, essy używki chodzą w zależności od stanu po 20-50 zł, gumkę zmyśliłeś, bo nic w aukcji nie ma o niej.

Róbcie, co chcecie, Wasz hajs ::)

No jest napisane ze hop-up sie zużywa i jest elementen eksploatacyjny i jest tam założona gumka systemowa ja sie na tym kompletnie nie znan wiec pytam

Facet napisał, że jest gumka Systemy, ale w aukcji nic o tym nie ma. Więc jest to kwestia dyskusyjna. Nie takie wałki ludzie robią.

Hopek może być zajechany, bo to używka. Dlatego używki kupuje się od znajomych sprzedawców bądź ludzi znanych na forum, albo kupuje się nówki na promocjach w sklepach.