alfa2 Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Witam, mam problem, SCAR-L od boyi'a nie działa i słychać taki dźwięk jak wiertarka. Wyciągałem silnik włożyłem na nowo, dokręciłem śrubę tą co dociska silnik i strzelał. Na drugi dzień przyszło co do czego i nie strzela, nie ruszany przez noc. Co może być przyczyną poza zębatkami i tłokiem? sprawdzałem są nie naruszone. Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Dokręć silnik tak, żeby strzelał i daj kapke lakieru do paznokci na śrubę do regulacji. Quote Link to post Share on other sites
Urban47 Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Możliwe że po prostu odkręciła się ta śrubka dociskowa od wibracji. Na szybko, jeśli potrzebujesz np. na jutro kawałkiem tasmy izolacyjnej poskładanej na taką grubość jak potrzebujesz. A jeśli ci się nie spieszy to klej do gwintów lub lakier do paznokci Quote Link to post Share on other sites
alfa2 Posted April 20, 2014 Author Report Share Posted April 20, 2014 Dzięki :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts