Dzarexx Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 WITAM! Mam pytanie odnośnie zakupu karabinu Steyr AUG. Replika jest sprężynowa , kaliber 6mm i zalicza się do ,,tanich replik" . czy polecacie mi zakup tego ? http://allegro.pl/karabin-steyr-aug-asg-6mm-i4124886980.html powiedzcie co myślicie o tym karabinie Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Wejdź w google i zobacz jak wygląda aug a potem zobacz co wysłałeś. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Myślę, że ma całkiem nowatorski design. Dlaczego nie? Trzeba być otwartym na nowe doświadczenia w życiu. Dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... marchew. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Myślę, że ma całkiem nowatorski design. Dlaczego nie? Trzeba być otwartym na nowe doświadczenia w życiu. Dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... marchew. :D Prawie się mizerią udławiłem. WITAM! Mam pytanie odnośnie zakupu karabinu Steyr AUG. Replika jest sprężynowa , kaliber 6mm i zalicza się do ,,tanich replik" . czy polecacie mi zakup tego ? http://allegro.pl/ka...4124886980.html powiedzcie co myślicie o tym karabinie Badziew! Dozbieraj 30zł i kup shotguna AGM. Link to post Share on other sites
Dzarexx Posted April 22, 2014 Author Report Share Posted April 22, 2014 (edited) OK dzięki ! jestem nowy w temacie ASg to mnie nie hejtujcie Wejdź w google i zobacz jak wygląda aug a potem zobacz co wysłałeś. A tak przy okazji gdzie można kupić tego shotguna ?? Edited April 22, 2014 by Dzarexx Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 W sklepach i w internetach. Link to post Share on other sites
Dzarexx Posted April 22, 2014 Author Report Share Posted April 22, 2014 Chodziło mi o adres strony internetowej Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Jak jesteś nowy, to pisz w 'jak zacząć?', tam jest kilka osób, co się lubują w pomaganiu leniom. Ja lenia wolę naprostować innymi metodami. Adres strony: Dobry i tani AUG Link to post Share on other sites
Dzarexx Posted April 22, 2014 Author Report Share Posted April 22, 2014 Lenia nie mam , tylko jak szukam w gogle to wyskakuje mi że jest nie dostępny Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 (edited) No bo może, uwaga - tu wielkie zaskoczenie - nie ma go obecnie w polskich sklepach. Edited April 22, 2014 by MarekMac Link to post Share on other sites
Dzarexx Posted April 23, 2014 Author Report Share Posted April 23, 2014 Wiem a wielka szkoda :icon_cry: . Chyba że ktoś wypowie się o tym http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=76&products_id=454 Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Znajdź go w innym sklepie i bierz - to na prawdę dobra replika dla osób z małym budżetem. Szukaj pod hasłem "shotgun AGM". Link to post Share on other sites
Recommended Posts