matikmatik1 Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Nie wiem co wybrać : cm028 czy cm028s ? Jak jest ze składaną kolbą z tego co czytałem to jest łamliwa ? Proszę o szybką odpowiedź ? Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Tak, kolba w CM.028s jest łamliwa. Bierz stałą. Quote Link to post Share on other sites
Dymitr Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Bierz stałą ;) Quote Link to post Share on other sites
Wintar Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Bierz stałą, w mojej okolicy wszystkie 028 ze składaną kolbą mają ją złamaną. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Istnieją porządne kolby składane do AK (stalowe) ale za np. King Arms'a musiałbyś dać prawie drugie tyle, co za samą replikę. I, niestety (wiem po sobie) wtedy ma szansę polecieć mechnaizm blokujący. Bo z nieznanych mi przyczyn KA zrobiło go z bardzo marnego ZnAl'u... sama kolba ma się świetnie. Quote Link to post Share on other sites
Skubiskub Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 (edited) Nie, nie podepniesz się ;) Edited May 2, 2014 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Składana kolba przydaje się w AS najwyżej do transportu replik. Regulowane kolby są bardziej przydatne, ale też nie jest to ważny czynnik. Nasze zabawki, nawet te z EBB mają odrzut co najwyżej jak wkrętarka. Tak więc bierz to co się najbardziej wizualnie podoba. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 (edited) Składana kolba przydaje się w AS najwyżej do transportu replik. (...) ... i w CQB. (...)Regulowane kolby są bardziej przydatne, ale też nie jest to ważny czynnik. (...) Chyba, że ktoś ma stosunkowo długie lub krótkie ręce. Tak więc bierz to co się najbardziej wizualnie podoba. Dokładnie tak. Edited May 2, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 Z tymi długimi rękami nie przesadzajmy, znam paru wyrośniętych typów którym wygodnie było z P90 czy MP5K PDW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts