KacarePL Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Witam, mam plany zacząć bawić się w ASG i zastanawiam się czy ta replika jest warta swojej ceny. Możecie napisać co na start opłaca się wymienić oprócz baterii. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Link to post Share on other sites
arend Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 A kto ci powiedział że trzeba baterię wymienić? Link to post Share on other sites
Ombre Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Tak, to dobra replika. Sam już od jakiegoś czasu mam kałacha z serii RK Boyi (tyle że inny model), kilku znajomych też je ma i powiem ci że śmiało możesz brać. Ta bateria potrzyma ci przy dobrym użytkowaniu i ładowaniu jeden sezon spokojnie, potem będzie tylko gorzej. Jak masz hajs od razu kupuj li-po. Jeśli chcesz wymienić coś jeszcze to na początek możesz zainwestować w lepszą gumkę hop-up (np. tą zieloną od G&G). Warto też dokupić kilka mid-capów. Link to post Share on other sites
KacarePL Posted May 2, 2014 Author Report Share Posted May 2, 2014 Wielkie dzięki za odpowiedź, Mid-capy miałem w planach bo to co jest w zestawie nie wygląda za ciekawie. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Link to post Share on other sites
OFF Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Przede wszystkim ładowarka (jak już myślisz o akumulatorze), lepsza bateria też ok jeśli masz tyle kasy do wydania na start. Link to post Share on other sites
Recommended Posts