Valor92 Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Witam! Czy ktoś już montował w swoich replikach precki tejże firmy? Np. taką ? Quote Link to post Share on other sites
Shaq Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Tak.Ja montowałem , Ale niestety jest coś nie tak , gumka HU mi się ciągle na niej podwija i marszczy na kołnierzu przez co blokuje kulki :/ Quote Link to post Share on other sites
Said Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Ustabilizuj lufę w odpowiednim meijscu taśma teflonową. To wina złego zamontowania a nie samego produktu. Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 Chciałbym znać opinię, bo chciałbym zamontować do mojej specny wraz z zieloną G&G. :) Quote Link to post Share on other sites
Said Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Myślę, że niczym się nie różnia od stockowych chińskich luf. Quote Link to post Share on other sites
Gieldowak Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Całkiem ciekawe te lufy. SHS wyrobiło sobie dobrą opinię swoimi produktami. Lufa precyzyjna za 63 zł... brzmi kusząco. Nikt nie przetestował takiej lufy? Shaq - jak tam lufa się sprawowała/sprawuje? Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Pewnie w następnym miesiącu kupię tą lufę, porównam do DF, MB i pewnie też do stalowego MB. Jak coś to dam tu znać, bo sam jestem bardzo ciekawy co to jest (nie oczekuje promyka za 60 zł, raczej czegoś chociaż troszku lepszego niż stock). Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Kupiłem stalową lufę 6.03 p&j , ale przypuszczam, że są to rembrandowane wyroby SHS ( /PPS). Jeśli moje przypuszczenia są prawidłowe, to opłaca się kupić tą lufę. W moim przypadku sporo zwiększyła skupienie, w porównaniu do stockowej lufy. Quote Link to post Share on other sites
Shaq Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Hmm....Lufa śmiga zaj......Jestem mega zadowolony , jak na lufę za tą cenę.Skupienie o niebo lepsze od stockowej lufy CA.:)Ps.Lufy shs są mosiężne , a pps aluminiowe. Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Wydaje mi się, że stalowe jakieś też były (chyba, że jakiś mózgozwęglacz mi się włączył). Edzio: http://gunfire.pl/product-pol-1152204575-Stalowa-lufa-precyzyjna-6-03-450mm.html Edited August 7, 2014 by xenon500 Quote Link to post Share on other sites
Simur Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Zamówiłem sobie tą: http://azteko.pl/shs-lufa-precyzyjna-6-03-mm-363-mm-p-8061.html za 35 zeta w promocji jakby nie patrzeć się opłaca, no i w porównaniu do stocka g36k GFC różnica jest widoczna gołym okiem. Skupienie naprawdę znacznie się polepszyło, nie mam już rozrzutu na końcu zasięgu. Do tego założyłem zieloną gumę g&g ( nie obyło się bez piłowania docisku dystansera) bo kręciła za mocno ale teraz jest dobrze. W moim przypadku warto było zmienić z fabrycznej różnica duża na +. Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Zamówiłem 509mm SHSa, jak będę miał okazję, to napiszę recke. Jak na razie, to aby czyściłem tą lufę, bo wydawało mi się, że ma jakieś frafuty. Na wacikach widać było niby opiłki lub coś w tym stylu - syfku trochę było. Lufa założona do auga, razem z gumką systemy. Ogólnie lufa robi dobre wrażenie. O wynikach później. Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 Dobra, poszczelauem* , to co zobaczyłem, może opisać tylko gigantyczny banan na mordzie i słowo - miazga. Nie potrafię ocenić, czy te lufy to loteria, i czy ja po prostu trafilem na taki egzemplarz , ale powiem jedno - na pewno te lufy znajdą się w kilku innych moich replikach. * pisownia celowa Quote Link to post Share on other sites
seger Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 a którą? mosiądz czy stal ? Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Mosiądz. Quote Link to post Share on other sites
mojopl Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Też sie wypowiem. Chciałem kupić jak najtańszą lufe. Wybrałem SHS i nie liczyłem na poprawę celności. O dziwo poprawa mocno zauważalna. Quote Link to post Share on other sites
kajtoo5 Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Też sie wypowiem. Chciałem kupić jak najtańszą lufe. Wybrałem SHS i nie liczyłem na poprawę celności. O dziwo poprawa mocno zauważalna. Własnie ciekawe. Sam planuję kupić jakąś preckę, ale skoro mam możliwość najpierw kupić taniego SHSa i mieć poprawę osiągów, to po co mi promyk? Gdzie kupowaliście? Google nie nada, nie pokazuje ;/ Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Tani promyk to to może nie jest, ale ja jestem zadowolony bardziej niż np z Guardera. Brałem z Azteko Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted December 17, 2014 Author Report Share Posted December 17, 2014 Ja też zamówiłem 509 mm do M16. I potwierdzam poprzedników. Celność, dodatkowy zasięg za mniejsze pieniądze, niż za Guardera 6,02. Quote Link to post Share on other sites
kajtoo5 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Postanowione :D Biorę PPS 550mm. Napiszę jak się sprawuje, w porównaniu ze stockową CA 509mm. Quote Link to post Share on other sites
McKwacz Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Troche odkopię - kajtoo i jak? Duża różnica? Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Czy gdzieś teraz te lufy są dostępne? Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Trzeba poszukać. Najprędzej Gunfire , Azteko , Allegro. Niedawno też ktoś na komisie miał. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Jak by nie było w naszych airsoftowych Pewexach, to na pewno są w Azji i kosztują mniej. Quote Link to post Share on other sites
Dantes Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Mam mosieżną 455 6.03 w ak od boya , kupiona za 29 PLN i jednym słowem rewelacja. Porównania do stocka nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts